Hybridiremontti

Hybridiremontti on linjasaneerausta nopeampi putkiremontti, jossa rakenteita ja hormeja ei pureta, vaan viemäriputket sukitetaan sisäpuolelta ja vesijohdot uusitaan. Myös viemäriputkiston näkyvät osat nopeaa ja käytännöllistä uusia, mutta hybridiremontissa vimärien piilossa osat jätetään purkamatta toisin kuin linjasaneerauksessa. Viemäreiden pinnoitusta sukittamalla edeltää huolellinen viemärikuvaus, suunnittelu ja pesu. Sukitus ja käyttövesiputkiston uusiminen on nopea toimenpide, joten asukkaille ja ympäristölle aiheutuu merkittävästi linjasaneerausta vähemmän melu- ja pölyhaittaa. Samalla hybridiremontti on useimmissa tapauksissa myös nopeampi ja kustannustehokkaampi toteuttaa.

 

Käyttövesiputket ja sähkötekniikka

Koska hybridiremontissa hormeja ei tarvitse avata viemäriputkien uusimista varten, niin käyttövesiputket tuoda huoneistoihin ja muihin tiloihin useimmiten vaihtoehtoisia reittejä pitkin. Sama pätee myös sähköverkon, antenniverkon ja atk-verkkojen uusimiseen, eli niille etsitään parhaiten soveltuvat vaihtoehtoiset reitit.

 

Joustavuus kylpyhuoneremonteissa

Koska hybridiremontti on linjasaneerausta merkittävästi kevyempi menetelmä niin kylpyhuoneet voidaan jättää avaamatta, sillä uusien käyttövesiputkien veto ei sitä välttämättä vaadi. Tämä edellyttää sitä, että kylpyhuoneiden vesieristys on kunnossa ja asukkaat ovat tyytyväisiä nykyisiin ratkaisuihin. Toisaalta jos osa asukkaista haluaa uudistaa kylpyhuoneensa niin se on aina mahdollista osana hybridiremonttia.

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tai haluatko tutustua referensseihimme Tampereella ja lähikunnissa? Ota rohkeasti yhteyttä.